NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Møte om digital fremtid


(21 april, 2013 - 04:00)

Medietilsynet arrangerte forrige uke et møte med riks- og lokalradioaktører om digital fremtid. Elektroinkkbransjen og Forbrukerombudet var også representert. Felles forståelse og felles informasjonsstrategi ble en målsetting.

På møtet var det enighet om å arrangere jevnllige møter mellem aktørene i forhold til utbygging og fremdrift både i riks-, region og lokalradioblokkene. Det felles informasjonarbeidet vil gi forbrukere større innsikt i den nye digitale radioverden. Et av hovedmålene var også å gi bredere og bedre informasjon om lokalradioenes plass både digitalt og i FM-båndet inn i fremtiden. Som kjent vil alle lokalradioer som ønsker det få fortsette på FM, men dette kommer lite frem i informasjonskampanjer fra riksradioene og myndighetene.

I tillegg til møtet med de tilstedeværende er det også avholdt møte med bilbransjen for å synliggjøre den digitale fremmarsj også i bilradioene.

På bildet ser du fra v.  Mats Bjønnes fra Forbrukerombudet,  Mari Hagerup, Jarle Ruud og Ole JørgenTorvmark fra Digitalradio Norge og Karianne Hjørnevik og Line Langnes fra Medietilsynet.

 

 
Annonser