NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lyden av Movember


(28 november, 2014 - 10:21)

I dag starter Studentradioen i Bergen sin tolv timer lange maratonsending. Dette er den siste sendingen til Frisk Fredag som takker for seg etter to år på lufta.

Programmet er viet Movember, med menns helse i fokus. Det blir gjester og konkurranser i løpet av sendingen. SMS-er vil for anledningen koste 10 kr og pengene går direkte til den internasjonale arganisasjonen Movember. I Norge går pengene til forskning på prostatakreft.

– Det var først tenkt som en tolvtimers festsending med mye tjo og hei. Så tenkte vi at vi kunne gjøre noe bra med dette, og da ble Movember nevnt. Jeg har et personlig mål om å få samlet inn 1000 kr i løpet av sendingen, sier Stian Engrønningen til Studvest.

Stian Engrønningen har hatt Frisk Fredag i to år og programmet tar for seg ny elektronisk musikk. Frisk Fredag har tidligere vunnet «Semesterets Lydprofil» på Studentradioen i Bergen.

Sendingen starter kl. 19.00 i dag og går til kl. 07.00 lørdag morgen.

 - Jeg synes det er trist at dette er det siste programmet i rekken, men jeg gleder meg til sendinga og synes er bra å støtte en god sak, sier Vedard Sørhus, Daglig leder i Studentradioen i Bergen.

Programmet hører du på FM 96,4/106,1/107,8 i Bergensområdet og på srib.no.

Les mer på Studvest.

 

 
Annonser