NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Erik Fagernæs

Lokalradioprisen til Erik Fagernæs


(21 april, 2015 - 09:58)

Lokalradioprisen 2015 gikk til generalsekretæren i Norsk Lokalradioforbund som nylig gikk av med pensjon.

Lokalradioprisen 2015 ble delt ut under Lokalradiokonferansen i Oslo sist helg. Lokalradioprisen deles ut av Norsk Lokalradioforbund til en person som har gjort en spesielt god innsats for lokalradiobransjen generelt, eller for en lokalradio spesielt. 

I år var det tidligere generalsekretær Erik Fagernæs som fikk lokalradioprisen. Han trådte nylig inn i pensjonistenes rekker, etter mange år som forbundets daglige leder. 

I juryens begrunnelse heter det blant annet: "Han har viet mesteparten av sitt voksne liv til radio. Ikke nødvendigvis bak mikrofonen eller miksepulten, men som en premissleverandør og som lokalradioens egen «advokat»."

Det heter videre: "Han er en språkmektig kommunikasjonsmester, og har han på sin forholdsvis stillferdige måte markert seg med fyndige formuleringer, pussige historier og faste ordtak."

"De fleste vet hvem denne mannen er, også fordi han har besøkt de aller fleste lokalradioene i Norge gjennom 27 år. Han har da også en god kunnskap og oversikt over landets mangfold av radioer."

"Han har vært en samlende figur. Mens vi har byttet ut forbundslederne våre, har han vært den røde tråden som alltid har vært der. Det er nesten slik at det har vært utenkelig med et forbund uten ham."

Juryen avsluttet slik: "Ingen har betydd like mye for Norsk lokalradioforbund som denne mannen, og derfor er det en glede å kunne dele ut Lokalradioprisen 2015 til vår tidligere generalsekretær i forbundet. "

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no - Foto: Lokalradioforbundet

 

 

 
Annonser