NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lokalradio på radiofest


(21 september, 2015 - 11:07)

Lokalradio utgjorde en liten, men viktig del av årets radiofest, Prix Radio. Årets store overraskelse og snakkis kom til prisutdelingen gjennom lokalradio.

Det vi tenker på er selvsagt Røverradioen, med Mina Hadjian i spissen, som fikk prisen for Årets Sendeflate Lokal/distrikt. Dette er et meget spesiellt prosjekt, der innsatte i flere norske fengsler lager radio for de på utsiden. Gleden var stor da røverne vant og Røverradioen ble presentert i et eget foredrag på Radiodager, se bildet over.  Røverradioen er en egen podcast, men sendes også på Radio Nova

Ellers møtte lokalradio.no flere fra lokalradio på festen, blant annet Jana Johnsen og Heidi Røneid, som begge representerer Norsk Lokalradioforbund (bilde øverst ). Jana hadde også æren av å dele ut prisen for årets radionavn, som ikke overraskende gikk til Radioresepsjonen, for sjette gang

1 Fm Molde var selvsagt representert på festen med Hanne Fleischer og Stian Viken, bildet over, og Radio Metro møtte mannsterke opp med blant annet Øyvind Strand Endal og Trond Harald Hansen, bildet under der det har sneket seg inn en som har jobbet i lokalradio tidligere. 

Vi må også nevne at NRJ, ved Daniel Hübenette fikk pris i kategorien Årets Fagpris, Imaging, for lydbilde og stasjonsid for lokalradiokjeden som nå finnes i mange norske byer. Forøvrig bør man notere seg at svært mange av de som fikk pris under Prix Radio startet sin karrierre i lokalradio, som årets DJ, Christer Pettersen-Dahl, Radio Tønsberg, nå NRK. Legger man sammen nåværende og tidligere lokalradiofolk på årets fest kan man trygt si at lokalradio er en viktig del av radiobransjen. 

Skrevet av Kyrre Dahl - Alle bilder: Kyrre Dahl, Lokalradio.no

 

 
Annonser