NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lokalradio og valg 2015: Nea Radio


(25 august, 2015 - 10:47)

Lokalradioer over hele landet har en omfattende dekning av årets kommunestyre og fylkestingsvalg, Nea  Radio er en av de som arrangerer egne debatter. 

Nea Radio i Sør-Trøndelag er allerede godt i gang med dekning av kommune- og fylkestingsvalget Den første direktesendte valgdebatten gikk før sommeren. Nå kommer det flere tett som hagl:

Mandag 24.august: Direktesendt, tema landbruk ( i samarbeid med Selbu Bondelag)

Onsdag 26.august: Direktesendt, tema helse, samferdsel, næring, kommunereform (i samarbeid med LO Selbu og Tydal)

Tirsdag 1. sept : Direktesendt valgtorg Røros (samarbeid mellom NRK/Arbeidets Rett/Nea Radio)

Onsdag 2. sept : Direktesendt debatt fra Røros (i samarbeid med LO Røros og Holtålen)

Mandag 7. sept : Direktesend debatt fra Ålen ( i samarbeid med LO Røros og Holtålen)

Torsdag 10.sept : Direktesendt valgtorg Selbu (samarbeid mellom NRK/Selbyggen/Nea Radio)

- I tillegg går det mye kaffe for tida, ettersom lokalpolitikerne i alle våre fire konsesjonskommuner er veldig ivrige etter å komme på besøk, medbringende tildels svært taletrengte fylkes- og stortingspolitikere, ler redaktør Andreas Reitan i Nea Radio.

- Nytt i år er samarbeidet med NRK Trøndelag og lokale mediehus om lokale "valgtorg". Her deltar vi i to direktesendte debatter, èn fra Røros og èn fra Selbu, der både NRK, lokalavisa og lokalradioen deltar med programledere når skal lokalpolitikerne grilles i ulike politiske saker. Disse debattene sender vi sjølsagt direkte, og det gjør også NRK Trøndelag som streamer debattene på radio og nett-TV. Til valgtorg-debattene håper vi på godvær, ettersom dette er utesendinger, sier Andreas Reitan.

Nea Radio følger også debatten om kommunereformen spesielt og produserer nå en egen programserie med dette som tema.

Foto: Valgtorg-trioen som skal lede debatten fra Selbu, f.v Andreas Reitan (Nea Radio), Bodil Uthus (Selbyggen), Jøte Toftaker (NRK)

TIL LOKALRADIOENE: Lokalradio.no vil gjerne vite hvordan din lokalradio dekker valget i år, send oss gjerne en melding på post@radionytt.no eller post@lokalradio.no

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser