NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lokalradio kan vinne Prix Radio


(15 november, 2012 - 06:00)

Prix Radio er som kjent en konkurranse for alle som arbeider med og i radio i Norge, ofte omtalt som radiobransjens egen Oscar-utdeling.

Ta vare på gode innslag og programmer. NLR vil gjerne ha mange bidrag fra lokalradioer i hele landet. Store som små, kommersielle, dugnadsdrevne, nisje, 24/7, allmenn, alle.
Bidragene til Prix Radio 2013 må være sendt mellom 1. mai 2012 og 30. april 2013. Så lenge man har laget noe man synes er bra radio, er det ingenting i veien for å sende dette videre til Prix Radio.
Man kan måles mot riksradio, man må bare passe på å ta vare på blinkskuddene, og huske å delta i konkurransen. For husk at man taper gjerne ingenting ved å ikke delta, men man vinner ikke noe heller!

Kriteriene og neste års kategorier er under planlegging, men det viktigste for deg og din din radio er at du allerede nå tar vare på innslagene og programmene du virkelig er fornøyd med. Da har du mer å velge når tiden er inne for påmelding.

Fristen for innsending av bidrag, kriterier og eventuelle nye kategorier publiseres på www.lokalradio.no og www.radiodager.no når det er klart. Påmelding rundt midten av mai.
 

 

 
Annonser