NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Line til Midt-norsk


(19 oktober, 2013 - 04:00)

Seniorrådgiver Line Langnes i Medietilsynet kommer til Midt-norsk radiokonferanse om to uker for å informere om fremdriften for lokalradioens plass i DAB-nettet.

Line Langnes har arbeidet med dette i en årrekke og leder informasjonsarbeidet i Medietilsynet i forbindelse med overgang til ny teknologi.

Midt-Norsk Radiokonferanse arrangeres i Fjällnäs i Sverige, en liten times biltur fra Røros i tiden 1. til 3. november. Sett av tid og ressurser til å møte gode kolleger for nyttig fagutveksling og nettverksbygging.

Fjällnäs ligger en liten times tur med bil fra Rørosl (arrangøren kan være behjelpelig med skyss fra flyplass/jernbanestasjon).

Midt-Norsk Lokalradiokonferanse arrangeres av Trøndelag Lokalradioforening i samarbeid med Norsk Lokalradioforbund og med Nea Radio som teknisk arrangør. Konferansen er støttet av Medietilsynet.

Egenandelen av deltageravgiften er kr 1000,- for medlemmer i NLR og eventuelt tillegg for enkeltrom. Programmet finner du her.

Påmelding til andreas@nearadio.no  eller på telefon 90915312 eller 73817400.

Du kan søke NLR om reisestøtte til arrangementet med inntil kr 2000,- per person (maks 2 personer per medlemsstasjon) Søknadskjema får du på konferansen.

 

 
Annonser