NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lever i beste velgående, også på FM


(8 november, 2012 - 10:08)

Onsdag kunne en på denne nettsiden lese at Radio Revolt skulle si opp sin FM-konsesjon. Informasjonen kom fram i en telefonsamtale. Nå viser det seg at Radio Revolt ikke skal si opp konsesjonen. Lokalradio.no beklager feilinformasjonen.

Ansvarlig redaktør i Radio Revolt, Kristine B. Fredriksen (bildet) kan informere om at Radio Revolt lever i beste velgående, som en frivillig organisasjon med rundt 90 medarbeidere. Sammen med Student-TV og studentavisa Under Dusken, har de nå lansert en ny felles nettside. På dusken.no, som tar sikte på å bli Trondheims største nettportal, vil det etter hvert være livestream, en stream on demad-tjeneste og programblogger. Radio Revolt produserer ellers også musikkstreamer til Studentsamskipnaden i Trondheim sitt nye treningssenter på Solsiden, og samarbeider med utestedet Brukbar/SUPA om arrangementet Radio Revolt Takeover, som er en fredag i måneden. Her spinner radioens DJs plater, og nye, lovende band har intimkonserter.

Radio Revolt sender 55 timer i uka på FM 100/106.2, en frekvens som de deler med Norea Mediemisjon. I tillegg sender de på FM 104.2, hos Radio Metro. Radio Revolt er leverandør av lokalt innhold til Radio Metro, og sender i tillegg egne sendinger 15 timer i uka. Dette er et nytt samarbeid.

- Når NLR publiserer misforstått og ubekreftet informasjon fra en telefonsamtale med en medlemsstasjon på nettsiden sin, synes vi det er leit, uttaler Fredriksen.

Radio Revolt sliter fortsatt økonomisk etter at Trond Giske fratok dem 24/7-konsesjonen, da Kultur- og kirkedepartementet overstyrte Medietilsynets vedtak om tildeling av lokalradiokonsesjoner for perioden 1. januar 2010 til 31. desember 2016.
- Vi ser oss nødt til å vurdere alle mulige løsninger, men at ingen avgjørelser er tatt ennå, avslutter Fredriksen.

 

 
Annonser