NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Levende og spennende radiodebatter!


(3 september, 2013 - 15:23)

I Nea Radio er det valgkamptid og radioen har gjennomført flere valgdebatter. To av debattene har også gått på web-TV, og interessen har i følge redaktør Andreas Reitan vært stor.

- Det er nesten så en begynner å bli lei av politiker-besøk, sier redaktøren med et smil, og legger til -Men det er jo dette vil liker og lever for!
Lokalradioens redaksjoner både på Røros og i Selbu har hatt daglige valgsendinger de tre siste ukene, med tre direktesendte debatter som de største begivenhetene. Både statsråder, stortingsrepresentanter og stortingskandidater har vært på besøk.

- Det morsomste var nok den direktesendte radio og web-TV-debatten fra Selbu videregående skole sist fredag. Dyktige ungdomspolitikere fra ni av de politiske partiene i Sør-Trøndelag møtte godt forberedte elever, og det ble to spennende, lærerike og underholdende timer, sier Reitan. Han ledet utspørringa sammen med elever fra Selbu videregående skole.

Skoledebatten var for øvrig en del av et prosjekt Nea Radio har kjørt i samarbeid med Radio Kristiansund, der begge stasjonene har fokusert på "Ungt valg". Debattene kan høres og sees i reprise her .

 

 
Annonser