NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Legger ned Radio Kristiansund


(27 august, 2015 - 19:26)

Tidens Krav vil avvikle driften av både lokalradio og lokal-TV i løpet av 2015. Avisa vil fokusere på papir og nett. 

Radio Kristiansund er en av landets mest populære lokalradioer, ifølge tall fra TNS Gallup. Det hindrer likevel ikke at eieren Tidens Krav nå vil legge ned lokalradioen de driver i Møre og Romsdal. TK-TV vil lide samme skjebne, men den endelige avgjørelsen vil først skje i september. 

Det er Amedia-konsernet, som eier Tidens Krav, som har bedt avisa avvikle driften av TV og radio. De ansatte i Tidens Krav ble informert om dette i et allmøte i dag, torsdag 27. august. Det er ikke umiddelbart klart om det betyr at det blir stille på lokalradioen eller om sendingene kan fortsette i regi av andre.

TKTV og Radio Kristiansund har vært en løpende diskusjon i styret siden 2012. Det konsernet sier er at vi skal fokusere på kjernevirksomhetene våre; papir og nett. Dette gjelder hele konsernet, derfor har vi fått beskjed om å avvikle TV og radio, sier redaktør i Tidens Krav, Tore Dyrnes til sin egen nettavis

Detaljene rundt avviklingen kommer til å bli klarere etter at styret i Tidens Krav har behandlet saken den 15. september. Det er knyttet fire årsverk til TKTV, og 3,2 årsverk til Radio Kristiansund.

- Folk er rett og slett lei seg i dag, og det er en tung dag på huset for alle, sier klubbleder Hilde-Christine Brevik til sin egen avis.

LES MER: http://www.tk.no/nyheter/tidens-krav-kutter-tv-og-radio/s/5-51-101779

Kilde: Tidens Krav - Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser