NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Lanserer Radioplayer i Norge


(19 mars, 2013 - 11:43)

Digitalradio Norge har inngått en avtale med selskapet UK Radioplayer og vil lansere en ny type radiospillere for norske radiokanaler. 

Digitalradio Norge vil i tiden fremover ta kontakt med små og store radiostasjoner for å informere om Radioplayer og innby alle til å delta.

Systemet fra Storbritannia, som i Norge vil få navnet Radio.no, gjør det enklere å høre radio via internett. Radiokanalenes spillere får funksjoner som tilfører helt nye dimensjoner til det å høre nettradio.

Teknologien innebærer at alle norske radiokanaler kan knyttes sammen på nett og tilby lytterne et felles brukergrensesnitt i sine radiospillere. Det gjør det lett å svitsje mellom kanaler, i dag er dette vanskelig fordi radiokanalene har hver sine radiospillere med ulikt utseende og funksjonalitet.

- De nye radiospillerne vil ta radiolytting på nett tilbake til det som er radioens varemerke og genialitet, nemlig enkel bruk. Tjenesten samler informasjon om alt som sendes på de ulike radiokanalene, slik at man enkelt kan søke opp innhold på tvers av alle kanaler. Man kan eksempelvis søke på sanger, artister, programmer og programledere og få en liste over hvilke radiostasjoner som sender dette i nær fremtid. I tillegg kan man lagre sine favorittkanaler akkurat som på et tradisjonelt radioapparat, sier Ole Jørgen Torvmark, daglig leder i Digitalradio Norge.

Digitalradio Norge vil i tiden fremover ta kontakt med små og store radiostasjoner for å informere om Radioplayer og innby alle til å delta. 

 

Les mer her.

 

 
Annonser