NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Kommer til Røros


(30 oktober, 2014 - 04:00)

Seniorrådgiver Linda M Andersen fra Medietilsynet kommer til Midt-norsk radiokonferanse på Røros neste helg for å si litt om tilsynets rapport til Kulturdepartementet om lokalradioenes fremtid.

Etter oppdrag fra Kulturdepartementet har tilsynet gitt sine forslag om hvilke radioer som skal kunne fortsette på FM etter teknologiskiftet. Rapporten inneholder også forslag om tildelingsmetoder for konsesjoner i Lokalradioblokka på DAB.

I forslaget fra Medietilsynet anbefales det at kun de kommersielle konsesjonærene i de største byene og tettstedene i Norge avvikler sine FM-sendinger etter teknologiskiftet og kun de kommersielle radiokanalene som berøres av forslaget.

– De minste aktørene skal få fortsette på FM. Vi ønsker videre å legge til rette for at de som selv ønsker det, skal få mulighet til å sende digitalt, sier Linda M. Andersen.

– Vi har mottatt mange og gode innspill med viktig informasjon både fra bransjeaktørene og de ulike forbundene i dette arbeidet.

Årets konferanse fokuserer på fremtid på FM, bedre planlegging for salg og inntekter, sportssendinger og på utveksling av erfaringer og resultater. Det finnes fortsatt nok av entusiaster og fremdrivere i bransjen.

Konferansen arrangeres i år på Idrettsparken Hotell, sentralt beliggende på Øra i Bergstaden Røros i tiden fredag 7. til søndag 9. november.

- Er du medlem av Norsk Lokalradioforbund, så koster hele helga bare 1 000 kr, takket være støtte fra Fagutvalget. Reisa må du betale sjøl, sier lederen i Trøndelag lokalradioforening, Andreas Reitan.

Finn programmet her.

Meld deg på til Andreas på Nea Radio i Selbu, 73 81 74 00 eller 909 15 312, så fort som mulig!

Foto: Kine Jensen

 

 
Annonser