NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Klart for landsmøte 2016 i Bodø


(23 desember, 2015 - 12:24)

Landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund vil neste år bli avholdt på Scandic Havet hotell i Bodø. Det blir et tradisjonellt landsmøte, men med noen endringer. 

Det er, som tradisjon og regler tilsier, landsmøte annethvert år i Norsk Lokalradioforbund. I 2016 møtes vi i Bodø fra 8. til 10. april. Stedet som er valgt er Scandic Havet hotell, som du ser bilde av over . 

Selve landsmøtet, med valg og debatt, vil som vanlig bli avholdt på lørdag ettermiddag. I tillegg blir det en konferansedel og festmiddag, men det gjøres noen små endringer i programmet for 2016.

Blant annet blir hele konferansen og landsmøtet av noe kortere varighet enn tidligere år. Konferansen starter senere på fredagen, med registering kl. 16.00. Offisiell åpning kl 16.30 og så faglig program fram til kl. 19.00.

På søndag har man denne gangen droppet noe offisiellt program, slik at delegatene kan reise hjem når de ønsker. På lørdag er det som vanlig seminar på formiddagen og offisiellt landsmøte på ettermiddagen.

Programkomiteen består av styremedlemmene Jana Johnsen, Pål Lomeland og Tor Magnar Thorsen samt den stdelige representanten Hanne Fjeldberg fra Radio3 Bodø. Disse vil på nyåret starte planleggingen av det offisielle programmet. Innspill kan sendes til paal@lokalradio.no

Lokalradio.no kommer tilbake med mer om programmet og en offisielle invitasjon til landsmøtet 2016, men nå kan alle sette opp dato og sted for et landsmøte, som kan bli svært spennende.

Landskonferansen ble i 2015 avholdt i Oslo, mens det forrige landsmøtet, i 2014, ble avholdt i Haugesund. Tidligere landsmøter er blant annet avholdt i Langesund (2012), Fredrikstad (2010) Bergen (2008), Drammen (2006), Haugesund (2004).

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser