NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Klart for Dyrskuradioen 2015


(10 september, 2015 - 10:39)

I ettermiddag starter Hjalarhornet opp med direktesendinger fra Dyrskuen, for 28. gang!

Dyrskun er årets store begivenhet i Seljord. I tre dager kommer 90 000 mennesker til en "festival" som har mye lengre historie enn de fleste andre. I 150 år har Dyrskun vært en viktig møteplass for landbruk og husdyr. I våre dager er det også en folkefest med alt fra husflid, kniv og klokkehandel, salg av landsbruksmaskiner til kulturelle innslag. 

Hjalarhornet tar hvert år pulsen på Dyrskun og har vært på plass med eget studio siden 1988. - Det er non-stop radio frå torsdag ettermiddag til søndag kveld med reportasjer, trafikkinfo, arrangementsinfo reklame og nyheter. På kvelden er det oppsummering og innringing/helsingar, forteller Mikkel Anderaa i Hjalarhornet til lokalradio.no.

I forbindelse med flyktningekrisen har Dyrskun også kommet med oppfordring om å gi, til både besøkende og de 700 utstillerne. Dyrsku´n Arrangement har selv valgt å bidra med 88 000 kroner, en krone per besøkande i 2014.

”Me oppmodar både besøkende og utstillerar til å bidra med sitt. Det er heilt forferdelig å oververa det som skjer langs landegrensene i Europa og vi må bidra der vi kan. Det er mykje pengar i omløp under Dyrsku´n og vi har tru på at det er ei stor gjevarglede blant våre gjester. Det skulle difor berre mangle at vi tilrettelegg og bidreg til ein slik auksjon,” sier daglig leder Geir Helge Espedalen.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser