NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Katy Perry mest spilt på lokalradio


(2 desember, 2015 - 08:29)

Gramo-statistikken avslører hva som ble mest spilt på norske lokalradioer. Katy Perry ligger øverst på lista!

Hvert år utgir rettighets-organisasjonen en oversikt over hva som blir spilt av musikk på norske radiostasjoner. I rapporten kan man også lese hva de forskjellige kanalene har lagt vekt på, og de har en egen kategori for lokalradio(samlet).

På toppen av den finner vi Katy Perry med Dark Horse, som er registert med 235 timer spilletid på lokalradio i fjor. Den ble spilt 4282 ganger.

Nummer to ble faktisk spilt flere ganger, men har kortere spilletid. Det er Waves og Mr.Probz, med 224 timer spilletid og 4361 avspillinger. 

Jubel og Klingande inntar bronseplassen, bare et lite hakk bak de to første, med 3912 spillinger og 212 timer spilletid. 

Nedover på listen finner vi så The Monster med Eminem/Rhianna; Rather Be med Clean Bandit; Younger med Seinabo og Happy med Pharell. 

Tabellen viser summen av rapporter for følgende lokalradioer: NRJ-stasjonene, Radio 1-stasjonene, P5-stasjonene, P7 Klem, 1 FM Molde og Radio Exact. 

For alle norske radiostasjoner totalt er lista litt annerledes. fjorårets mest spilte låt i norsk radio er «I See Fire» med Ed Sheeran.

Den mest spilte norske låten er «Crazy Something Normal» med Donkeyboy. Den er ligger også som nummer 3 på listen over mest spilte låt i 2014.

NRK P1 var mest glad i Pharrells Happy, mens Radio Norge topper med Morten Harket og Brother.

Det er sålangt utbetalt 46 millioner kroner i vederlag til rettighetsutøvere, opplyser Gramo. Utbetalinger for 2014 kan også skje i senere år. For 2010 ble det f.eks utbetalt 48 millioner kroner.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no. Oppdatert 07.12.15

 

 
Annonser