NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Justin Bieber kaster ut lokalradio


(28 oktober, 2015 - 10:44)

Radio Nova blir kastet ut av sine egne studioer denne uka. Årsaken er at Justin Bieber kommer på besøk! Ledelsen reagerer kraftig og mener det er komisk!

Torsdag kommer popstjernen Justin Bieber til Oslo for å holde en konsert for spesiellt utvalgte. Den skal holdes i Chateu Neuf, der Radio Nova har sine lokaler. Politiet og TV2, som arrangerer konserten, har laget et svært strengt sikkerhetsopplegg som gjør at Radio Novas redaksjon ikke får tilgang til sine egne lokaler. 

– Vi hater ikke Justin Bieber. Men vi synes det er ironisk at en så kommersiell popstjerne skal gjøre at vi ikke får produsert musikkradio til de som liker annen type musikk, sier Bjørnar Haugerud, ansvarlig redaktør i Radio Nova til VG

Radio Nova gikk på lufta første gang i 1982 og er Norges eldste lokalradio. Den er drevet av studenter på Chateau Neuf - med over 150 frivillige. Men, det er ikke første gang Nova opplever strenge sikkerhetstiltak: Men at det er like strengt nå, som da Dalai Lama var på besøk, er litt komisk, mener de.

Konserten fører til at alt innhold som skal sendes på Radio Nova den dagen må preproduseres dagene før og viktige møter blir utsatt. Det ser likevel ut til at kanalen kan få lov til å ha noen i lokalet som passer på at sendingene går på lufta.

– Vi inviterer gjerne Justin Bieber opp på besøk til oss, da. Vi vet han liker å feste, så da kan han få en pils og så kan vi diskutere litt annen type musikk, sier ledelsen i Nova til VG.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser