NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Jubileum og fest for Solørradioen


(12 november, 2015 - 12:44)

Lokalradioen Solørradioen feirer seg selv denne helgen. Det er 5 år siden oppstarten og lytterne er invitert på gratis fest. 

I november er det fem år siden SolørRadioen gikk på lufta i dagens form. I den anledning inviterer SolørRadioen i samarbeid med Flisa Fotball til jubileumsfest på Bjørkheim, Flisa, lørdag 14. november med gratis inngang. Gunnar Fjeldseth Band og Spelloppmaker (bilde) spiller, står det å lese på radioens hjemmesider

Slik fortsetter det: - SolørRadioenønsker hjertelig velkommen til gratis radiofest. En gave fra oss til lyttere, bingospillere og annonsører. Uten dere hadde vi ikke vært på lufta!

Lokalradioen har allerede gode lyttertall å vise tall og har tydeligvis blitt varslet om at stort oppmøte: - Selv om det er gratis inngang vil det bli delt ut bånd ved inngang. Dette for at vi skal ha kontroll på hvor mange vi slipper inn. Det er kun plass til 500 personer. Vi anbefaler folk å møte tidlig, det kan bli fullt.

Solørradioen er en av flere radioer i kjeden Radiodrift, med Bjørn-Martin Brandett i spissen. Lokalradioene i kjeden i tillegg til et samarbeid med Exact på Hamar, dekker så og si hele Hedmark fylke. Alle kanalene er høyt oppe på listene over Norges mest populære lokalradioer, målt i oppslutning i eget område.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser