NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
I gang med valgsendinger


(12 august, 2013 - 04:00)

Radio Kristiansund satser på valgkampen og leverer både lyd og levende bilder direkte og i opptak. Prosjekt er fleermedialt med fokus på unge velgere. Under kan du se video fra den første sendingen. Line Hoem (Ap) og Pål Farstad (V) var første par ut i valgsendingen. Det blir flere valgsendinger utover høsten.

Radio Kristiansund vil både ha gjester i studio og livestream fra egne paneldebatter på steder hvor ungdom møtes. Radio er en effektiv måte å nå unge velgere på. Sendingene vil bli lagt ut på radioens egne nettsider og avisen Tidens kravs nettsider.

-Dette er et ledd i vår satsning på øke interessen for Radio Kristiansund på internett. Vi registrer stor interesse for saker vi legger ut med levende bilder. I dag går store deler av befolkningen med internett i lommen, så potensialet er stort, sier Vidar Karlsen, Markedssjef  i Radio Kristiansund.

-Godt over 6000 mennesker følger for eksempel våre sendinger fra 1. divisjon selv med hjemmekamper. Vi legger nå ut sendinger med levende bilder fra forskjellige saker flere ganger ukentlig. Sendingene får dermed et lengre liv og større oppmerksomhet på flere plattformer. Det er viktig at sendingene har en substans og et lokalt innhold, ikke bare er et kamera som står i studio for å stå der for å vise bilder av en radioprater. Det blir folk fort lei av, forsetter Karlsen.
Sendingene som blir promotert i avisen Tidens Krav finner du her.

 

 

 
Annonser