NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Hva kan radio lære av "Nytt på Nytt"?


(8 september, 2013 - 04:00)

TV-programmet "Nytt på Nytt" er en av NRKs største suksesser med over en million seere i snitt. Hva kan radioen lære av de som lager  programmet. På Radiodager kan du møte prosjektlederen Guri Skavlan og programleder Jon Almaas.

I denne sesjonen møter vi prosjektleder for programmet, Guri Skavlan og programleder Jon Almaas som skal forsøke å gi oss et svar på hva radioen kan lære av Nytt på Nytt når det gjelder f.eks:

  • - planlagt spontanitet - det å utvikle gode replikker og samspill bygget over aktuelle nyheter, delvis pønsket ut på forhånd, men som likevel gir en opplevelse av spontanitet på lufta.
  • - det å velge og skape kontakt med gjester – hvordan finner de fram til de rette, hvordan utvikler de kjemien med dem, hva er utfordringene og hva er historiene om hvordan dette har fungert opp gjennom tida de har vært på lufta med programmet
  • - det å utvikle programmet – tonen i programmet har endret seg underveis – dels med nye personer, men også hos gjennomgangspersonene – hvordan jobber de med det?
  • - få nye programledere til å passe inn i teamet - Linn Skåber har sluttet, og Ingrid Gjessing Linhave overtar

Les hele saken på Radiodager.no.

 

 
Annonser