NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Historisk radiodekning på Sørlandet


(14 juni, 2014 - 04:00)

Alle planlagte DAB-sendere er nå montert og satt i drift i Agderfylkene og langs Telemarkskysten, skriver Radio.no på sine hjemmesider.

Kanaltilbudet er kraftig utvidet som følge av nye DAB-nett. De aller fleste i området har nå tilgang til 22 kanaler på radio, minimumsutvalget er 10 radiokanaler.

Alle planlagte DAB-sendere er montert og satt i drift på tilsammen 74 stasjoner i Aust-Agder, Vest-Agder og på Telemarkskysten. Utbyggingen har tatt om lag to år.

I Tvedestrand, Grimstad og Lillesand vil mange oppleve bedre radiomottak, fordi det nå er satt opp bynære sendere som gir generelt bedre mottak av radio enn mange har fra FM-båndet. Nye sendere supplerer signaler fra senderen på Hovdefjell.

-Det ligger et godt stykke arbeid bak utbyggingen som har pågått på Sørlandet. Alt fra planlegging til luftige montasjer har vært en del av hverdagen i Norkring de to siste årene og vi kan nå glede alle med god dekning, sier kommunikasjonssjef Ingrid Dietrichson i Norkring til Radio.no. Norkring har bygget nye sendernett på vegne av kringkasterne.

Les hele saken her.

 

 
Annonser