NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Hederspris til Kjell Kolbrek


(6 september, 2015 - 22:44)

Kjell Kolbrek er tildelt Kristent Radioforums hederspris 2015. Prisen ble delt ut på Kristen Radiokonferanse i Bergen lørdag 5. september.

Leder av juryen, Vigleik Brekke, sa under utdelingen at prisen i år går til en lokalradioentusiast som har arbeidskapasitet langt over gjennomsnittet.

Kjell Kolbrek har i mange år vært redaktør og sentral i oppbyggingen og driften av Radio Trøndelag og Budstikka Radio. I juryens begrunnelse heter det blant annet:

"Prisvinnaren i år, Kjell Kolbrek, har i fleire tiår som redaktør og dagleg leiar vore den sentrale drivkrafta i å byggja opp ein allmenn lokalradio med vekt på det lokale innhaldet hand i hand med ein tydeleg kristen lokalradio på same sendarnett i Trøndelag. Engasjementet hans har alltid vore forankra i visjonen om å nå ut med den glade bodskapen.

Kjell Kolbrek må reknast som ein pionér i ypperste klasse. Han har stor kunnskap og lang erfaring med lokalradio og som aldri gjev opp sjølv om det har butta imot innimellom. Med ein kombinasjon av frivilligheit og profesjonell drift, har han saman med medarbeidarane sine bygd opp ei mediebedrift som er godt rusta for framtida."

Foto: Kristent Radioforum - Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser