NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
HEDERSPRIS TIL JOHNN HARDANG


(19 august, 2013 - 10:21)

Johnn (Ravnkilde) Hardang er tildelt Kristent Radioforums hederspris 2013. Johnn Hardang er radiopastor og leder for P7 Kristen Riksradio.

På bildet mottar Johnn Hardang prisen fra Vigleik Brekke, tidligere styreleder i NLR.

Johnn Hardang har tidligere arbeidet som bibellærer, forkynner og rektor ved Bildøy Bibelskole. Johnn lager programserien Vindu mot livet som sendes fem dager i uken på lokalradioer landet over og på nettradio. Mange setter også stor pris på programserien «Sanger vi aldri glemmer».

Prisen ble delt ut på Kristen Radiokonferanse i Ålesund lørdag 17. august. Medlem i juryen Vigleik Brekke sa under utdelingen at Johnn Hardang er radiopastor i vid betydning.

- Han bruker en tredel av sin arbeidstid på reisevirksomhet, med bibelhelger og evangeliserende møter rundt i landet. Her møter han lytterne og bygger et fellesskap rundt radioforkynnelsen, sa Brekke.

I begrunnelsen for prisen heter det at Johnn Hardang ikke har begrenset seg til radio, men bruker av sitt programstoff i tv-program og i en omfattende bokproduksjon. Forkynnere og folk flest har god nytte av at mye programstoff til søndagens prekentekster foreligger både på CD og i bokform. Johnn har hatt stor betydning for kristne radioer i Norge gjennom konkret arbeid for å få radioer etablert og forsynt med innhold.

I juryen for Kristent Radioforums hederspris sitter Geir Magnus Nyborg, Ragnar Sjølie og Vigleik Brekke.

Kristent Radioforum er et interessefelleskap som søker å ivareta og fremme det kristne lokalradioarbeidets særlige behov. For tiden er 45 lokalradiosstasjoner/radiogrupper tilsuttet i Kristent Radioforum. Hjemmeside: www.radioforum.no.

 

 
Annonser