NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Godt nytt år


(2 januar, 2015 - 08:49)

Da har vi nettopp lagt bak oss ett hektisk 2014 og er på vei inn i en ny fase i arbeidet med å utvikle våre digitale plattformer og også arbeide for en levekraftig fremtid for de som ønsker å forbli på FM. Oppe i alt dette takker jeg for meg etter 25 år.

- Det er en tid for alt, - for nye år og for tid som har vært. Etter å ha oppnådd pensjonsalder på sensommeren 2014 sluttet jeg mitt oppdrag som daglig leder i NLR ved årsskiftet.  I et kvart århundre har jeg hatt gleden av å være forkjemper for mangfold og ytringsadgang, for små og store radioers rett og mulighet til å bli bedre. Nå tar andre over, sier generalsekretær Erik Fagernæs til www.lokalradio.no

- I en overgangsfase, mens vi står foran behandlingen av stortingsmeldingen om lokalradio, vil den nye lederen av forbundet gå inn i en mer aktiv rolle inntil vi har fått avklart rammebetingelsene for lokalradio. Vi regner med at det skjer i løpet av første halvår. Samtidig skal det igangsettes en prosess for å finne en ny generalsekretær som vil være på plass i løpet av året. Styret i NLR ønsker at skal jeg fortsatt skal representere forbundet i Fagutvalget i Medietilsynet og med arbeidet med Radiodager, så jeg har en god mulighet til en myk overgang til pensjonisttilværelsen, sier Fagernæs.

 

 

 
Annonser