NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
GLR inviterer til radiodugnad


(28 februar, 2014 - 04:00)

GLR skal direktesende årets Sámi Grand Prix, - den samiske versjonen av Eurovision, etter at NRK Sápmi, som i mange år har sendt showet direkte, trakk seg fra arrangementet tidligere i vinter.

Dermed fikk vi, - den lille samiske stasjonen på Finnmarksvidda, spørsmål om å ta over hele greia, skriver redaktør og daglig leder i GLR, Nils Martin Kristensen i en pressemelding.

Sámi Grand Prix er det største samiske musikk-showet vi har, og det er knyttet prestisje til å gjennomføre en live-sending derfra, ihvertfall å gjøre det med glans og god kvalitet og selv om GLR er en liten radiostasjon, vil vi påta oss oppgaven, vi har god kompetanse på lyd, livesendinger generelt og noen flinke folk på linjer og IT, fortsetter Kristensen.

Nasjonal radiodugnad

Vi prøver å få til en "nasjonal radiodugnad" med dette prosjektet, og vil derfor invitere flest mulig lokalradioer i Norge til å bli med for å vise at selv vi mindre lokaradioene kan få til noe som er større enn oss selv.

Det vil bli den største direktesendingen GLR noensinne har gjennomført, og vi vil så gjerne at dette skal høres på FM over store deler av Norge.

Såvidt vi vet har det aldri vært prøvd før å få alle mulige lokalradioer med på en sånn sending. I skrivende stund har vi fått ja fra alle i Finnmark, Radio Tromsø, begge Trøndelagsfylkene med Nea og Radio Trøndelag, og lokalradioene i Kristiansund og Molde. Men vi vil gjerne ha med mange flere, står det i pressemeldingen.

Sendingen foregår via en vanlig IP-stream som legges inn i avviklingsstystemet fra kl 17 til 20 påskeaften.

Vi hadde satt utrolig pris på om så mange som mulig av våre kolleger rundt om blir med på denne happeningen. som vil bli svært spesiell i lokalradiosammenheng.

Jeg ber om at alle som kan tenke seg å være med på dette, kontakter meg på e-post, avslutter Kristensen.

 

 
Annonser