NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Fyllte bedehuset med julemesse


(7 desember, 2015 - 10:21)

Budstikka Radio Trøndelag har stor suksess med å arrangere egen julemesse. Lørdag fyllte radioen det lokale bedehuset og julemessa har blitt en viktig lokal tradisjon. 

- Jeg tror det er den tjueåttende gangen at vi arrangerer julemesse her i Stjørdal bedehus, sier redaktør Kjell Kolbrekk til bladet.no. Omkring 400 mennesker var innom bedehuset under julemessa lørdag.

Julemessa gir en god inntekt til radioen: - Med det som er forhåndsolgt blir det omkring 180.000 kr, sier Kolbrekk. - Det er en sum som hjelper godt på budsjettet. Folk er flinke til å ta lodder og med å støtte oss på andre vis, sier han til lokalavisa.

- Mange kommer med hendene fulle av varer til utlodningen, forteller daglig leder Brita Jerpstad. - De kommer fra hele dalføret, men spesielt kommer det mange gjenstander i fra Forradal, opplyser redaktøren.

Du kan lese mer om dette på: http://www.bladet.no/nyheter/jul/stjordal/narradioens-julemesse-fylte-be...

Budstikka Radio Trøndelag og Radio Trøndelag er to lokalradioer i tett samarbeid med hovedkontor i Stjørdal. De er en av Norges største radiostasjoner i geografisk forstand og har konsesjon i 24 kommuner i Nord og Sør Trøndelag.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Kyrre Dahl

 

 
Annonser