NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Fortsetter i Nea Radio


(26 april, 2015 - 21:34)

Jan Erik Steen fortsetter som styreleder i Norges mest populære lokalradio, men får med seg noen nye ansikter i styret. 

Nea Radio titulerer seg som landets mest populære lokalradio, etter at lokalradioen i Sør-Trøndelag i mange kvartaler har ligget helt på topp på Lokalradio Topp 20, en oversikt over hvilke radioer som har høyest oppslutning i prosent av sitt eget område. 

For å bli populære trenger man også et solid styre, som selvsagt velges av et årsmøte. Torsdag i forrige uke var det årsmøte i Nea Radio SA, og der ble Jan Erik Steen enstemmig gjenvalgt som styreleder. Årsmøtet foregikk forøvrig på Væktarstua i Tydal. 

Steen er en mann som tydeligvis er lidenskapelig opptatt av radio og har en egen privat samling av radioeffekter og et eget museum, Norsk Radiomuseum i Selbu. Nea Radios styreleder skal også åpne Europas eneste fjernsynsmuseum i slutten av mai, melder radioen på sine hjemmesider. 

Det er to nye representanter i Nea-styret, Kjetil Reinskou, som kommer fra Røros, og Ola Dragmyrhaug, som kommer fra Ålen. De andre i styret som fortsetter er Nils Kåre Nesvold, Mona Moan Lian og Ole Morten Balstad. Noen av disse var ikke på valg.

Det er også to ansattrepresentanter i styret i Nea Radio, den oppgaven har Per Magne Moan og Stian Elverum. Det er tre vararepresentanter: Beate Schjølberg, Ivar Sveinung Hanem og Tormod Larsen.  

Til de som frykter at Nea Radio nå skal havne på museum, har den gjenvalgte styrelederen beroligende ord. – Ja, jeg har Nea Radios første kasettopptaker, en Marantz, i samlinga mi. Forøvrig har jeg ingen planer om å legge Nea Radio på museum, sier Jan Erik Steen.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no - Foto fra Nea Radio

 

 
Annonser