NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Feirer 30 år på lufta


(13 januar, 2015 - 10:23)

Radio 102 feirer sitt 30-års jubileum med et stort jubileumsshow i Maritim Hall i Haugesund fredag 13. februar. Med på festen har de også invitert en rekke kjente artister som er klare for å hylle Radio 102.

Blant artistene som skal opptre finner du Palmface, Elsa & Emilie, DCA, Paul Hansen, Tom Roger Aadland, Helge Toft og Ford Rekord. Showet blir ledet av Radio 102's programledere anno 2015. Det er også store muligheter for at du vil komme til å høre noen "gamle" 102 stemmer i løpet av konserten.

Hva er dine forventninger til jubileumsshowet?

- Også når Radio 102 var 25 år inviterte vi ansatte, tidligere ansatte, kunder og lyttere til konsert og show. Det var fantastisk hyggelig. Mange har gode historier og flotte opplevelser knyttet til Radio 102. Vi opplevde at praten og historiene satt løst sist gang vi inviterte til fest, og regner med at det samme vil være tilfelle denne gang. Radio 102 var i starten eid og drevet av organisasjoner og foreninger på Haugalandet og mange har hatt sendinger eller vært knyttet til Radio 102 opp gjennom årene. Vi håper mange av disse tar turen for å feire sammen med oss denne kvelden. Men det er også en fest for våre lyttere. Vi har invitert mange artister som de til vanlig hører på Radio 102. Denne kvelden får de treffe både artistene og de som vanligvis presenterer dem på radioen. Det blir litt sånn «Store studio» stemning her. Det gleder vi oss til. Dessuten er det jo alltid hyggelig med en god fest og dette er ypperlig anledning til nettopp det. Håper mange vil bli med på festen, sier ansvarlig redaktør i Radio 102, Thor Magnar Thorsen til lokalradio.no.

Hva er viktig for Radio 102 fremover?

- Det som er viktig for Radio 102 fremover er å fortsatt ha stabilt høye lyttertall slik at vi beholder den unike posisjonen vi har i folks bevissthet. Dette er vi både ydmyke og takknemlige for. Men vi får ingenting gratis. Det finnes nok av gode radiostasjoner og enda flere kommer til. Vi vet at det kun er knallhard jobbing som skal til for at Radio 102 fortsatt skal være den foretrukne stasjonen for et stort antall innbyggere i vårt distrikt. Vi er også opptatt av at Radio 102 skal være tilgjengelig på de plattformene der folk hører på radio. Per i dag er dette i all hovedsak på FM-båndet enten hjemme eller i bil, men vi er også opptatt av å utvikle og være representert på andre plattformer, enten det er på streaming-tjenester, mobil, nettbrett eller DAB, avslutter Thorsen.

Les mere på Haugesunds Avis.

For billetter og stadig oppdatert info, se hjemmesidene til Radio 102.

 

 
Annonser