NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Fagutvalgspris til radiOrakel


(6 november, 2015 - 22:28)

Fagutvalgsprisen for 2015 gikk til programmet "Sita Sings The Blues" produsert av radiOrakel. 

Fagutvalgsprisen deles hvert år ut til et av programmene som har fått støtte gjennom tilskuddsordningen for lokalkringkasting. Medlem av Fagutvalget, Erik Fagernæs, sto for den offisielle overrekkelsen på Midt-Norsk Lokalradiokonferanse i Selbu i Sør-Trøndelag. 

- Det var et spesiellt radioprogram som skilte seg helt ut i år, fortalte Fagernæs. Han fortalte at når han hørte på dette programmet ble han så oppslukt at han sluttet å gjøre alt annet og bare måtte lytte. Andre medlemmer av Fagutvalget fortalte om den samme reaksjonen.

Dette førte til at juryen bestemte seg for å bare dele ut en pris i år, tidligere har man også delt ut andre og tredje plass. - Det var et program som var rimelig annerledes og laget under andre himmelstrøk, fortalte Fagernæs. Det var laget om folk som drev med verdens eldste yrke. 

Juryen synes programproduksjonen har gode, gripende og aktuelle historier å fortelle. Det er god bruk av musikk og kontemtum, klippingen er god og blokkene innimellom er lest veldig bra. Det er god framdrift i programmet. og man tenker: Dette vil jeg virkelig høre. Det er gjort veldig gode intervjuer og det gir gode innspill som gir god informsjon om temaet. 

Programleder for produksjonen var Rita Paramalingam. Daglig leder Tyra Midtgaard fra radiOrakel var i Selbu og tok imot prisen.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no 

 

 

 
Annonser