NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Fagernæs trekker seg tilbake


(23 juni, 2015 - 10:03)

Tidligere generalsekretær i Norsk Lokalradioforbund, Erik Fagernæs, er ikke lenger styreleder for konferansen Radiodager.

Erik Fagernes har nylig gått av med pensjon i Norsk Lokalradioforbund og er nå også ute av styret i Radiodager. Han har vært både styreleder og lokalradioenes representant siden konferansen startet i 2003. Paal Lomeland overtar nå som representant for NLR, mens Jon Branæs fra NRK er valgt til ny styreleder. 

- Jeg synes det er naturlig at det oppnevnes ny representant for NLR nå da jeg har gått av med pensjon. Er veldig glad for at styret i NLR har oppnevnt Pål Lomeland som min arvtager, sier Fagernæs til lokalradio.no. Han legger til at avgangen var varslet og at prosessen har vært ryddig. 

Fagernæs har vært med på konferansen fra den spede starten og gjennom noen vanskelige år, før Radiodager nå har etablert seg som en suksess. - Fra starten i 2003 var det først et samarbeidsprosjekt mellom Norsk lokalradioforbund, NRK, P4 og Kanal 24. Vi gikk litt underskudd til å begynne med og delte kostnadene på fire  for å få det til å "gå i hop", forteller Fagernæs.

- Så ble Foreningen Radiodager stiftet (med de samme eiere) og fikk flotte vedtekter i 2005, sist revidert i 2006  som fortsatt står, sier han. 
- Det har alltid vært en fornøyelse å være styreleder for et samarbeidsprosjekt som har forløpt så smertefritt. Spesielt de siste årene med Morten Scott Janssen som daglig leder har vært veldig gode, - med god økonomistyring og muligheter for å bygge opp en økonomisk reserve, sier lokalradiolegenden. 

Erik Fagernæs ble behørig takket av på siste styremøte med både tale og gave. Jon Branæs har tatt over som styrets leder. - Han kommer jo også fra Lokalradio i Stjørdal og er en av "våre" selv om han er kanalsjef i P1 i NRK, avslutter Fagernæs. 

Skrevet av Kyrre Dahl for Lokalradio.no

 

 
Annonser