NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Får ny profil og nytt navn


(21 november, 2012 - 10:58)

Radio Midt-Trøndelag skifter navn til Radio Trøndelag og inviterer alle til offisiell åpning og snorklipping i radioens lokaler i Kjøpmannsgata 13 i Stjørdal. Det skjer i dag, 21. november. 

Radio Trøndelags ledelse og ansvarlig redaktør Liv Åse Gabrielsson er stolte av å kunne presentere radioen som en moderne og tidsriktig kanal med nytt navn, oppdatert profil og websider som passer inn i den nye tiden. Radioen er i en fornyelsesprosess og starter med en "makeover" av det visuelle imaget.
Sendetiden til Radioen er også utvidet og radioen får enda flere timer sendetid i måneden fra januar 2013. Radio Trøndelag er en av Norges største lokalradioer med over 100 medarbeidere.  De har konsesjon i 24 kommuner i Nord og Sør Trøndelag og sender 24/7.

Radioen har hatt et godt samarbeid med Reklamebanken som har modernisert profilen og websidene. Byrået ble valgt fordi de arbeider ut fra en helhetlig tankegang og har fokus på resultater. De har også arbeidet med konseptutvikling og strategi for å styrke radioens posisjon for fremtiden.

Se Radio Trøndelags ny hjemmesider her.

 

 
Annonser