NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Etterlyser flere innspill og utsetter frist


(21 juli, 2015 - 11:46)

I begynnelsen av juni hadde lokalradio.no en sak at Medietilsynet gjerne vil ha innspill til en veileder om sponsing i kringkasting og audiovisuelle bestillingstjenester. Nå utsetter MT fristen i håp om å få flere innspill. Ny frist for å komme med innspill er 10. august.

Disse innspillene er av stor verdi for oss, men vi ønsker flere tilbakemeldinger, gjerne også fra bestillingstjenester, fra mindre TV-kanaler og fra lokalradioer, og gir derfor utsatt frist for å komme med innspill til veilederen, skriver Medietilsynet i en e-post.

Medietilsynet ber om at eventuelle innspill sendes på e-post med emnefelt «Veileder om sponsing» til post@medietilsynet.no innen 10. august 2015.

Målet med veilederen er å gi retningslinjer for hvordan kringkastingsregelverket for sponsing skal forstås. MT ønsker spesielt å få tilbakemelding på om det er problemstillinger som er utelatt eller mangelfullt beskrevet og som det er viktig å få nærmere veiledning om.

Medietilsynet vil samtidig opplyse om at ordet «ikke» mangler på side 5, andre avsnitt, fjerde setning i veilederen, slik at det her skal stå: «Det at sponsoridentifiseringen viser disse opplysningene, vil normalt aksepteres såfremt opplysningene ikke har blitt trykket på for en begrenset kampanjeperiode…»

Les eller last ned veilederen her.

 

 
Annonser