NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Er i rute med DAB


(14 august, 2013 - 10:30)

Radio Haugaland/A-Media AS er tildelt konsesjon for opprettelse og drift av sendernett for digitalradio i Lokalradioblokka regionene Haugaland, Ryfylke og Sunnhordland.

-Radio Haugaland er i rute i Rogaland og setter opp landets hittil største DAB-stasjon. Den er på 2600 Watt og vil totalt koste A-Media AS 2,5 millioner å sette i drift, skriver Daglig leder i A-Media AS, Egil Martin Solberg i en e-post til lokalradio.no.

-Vi forventer å starte prøvesendinger i begynnelsen av september. MUX og datakjernen er allerede på plass. Det gjenstår fortsatt noe utviklingsarbeid, men vi satser på å ha også dette produktet klart om få uker, skriver Daglig leder i A-Media AS, Egil Martin Solberg i en e-post til lokalradio.no.

-To omformere blir trolig satt opp neste år, men først vil vi analysere dekningen fra megasenderen vi setter opp. Det er ikke utenkelig at den er tilstrekkelig. I så tilfelle vil alle radiokanalene i fylket ha en superrimelig og topp moderne senderanlegg uten sidestykke. Omformere vil eventuelt ha betydelig lavere effekt og være langt rimeligere å sette opp, men det vil påvirke prisen for radioene, avslutter Solberg.

Radio Haugaland var tidligere i sommer også første lokalradio på Digitalradio Norge sin radiospiller på nett.
Radio Haugaland sin nettradio finner du her. http://radioh.no/radioplayer/

I februar ble radioen tildelt pris under Social Media Days i Oslo, der de fikk prisen for ”Beste totale sosiale medier-plattform 2012” for Facebook-siden Aktuelt Haugalandet.
De var også på plass på landskonferansen i Trondheim med foredraget ”Sosiale medier. Inspirasjon og muligheter”.

 

 
Annonser