NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Er i gang med sommeren


(31 mai, 2013 - 06:09)

Gjennom de siste 10 årene har Radio 102 tatt turen ut på sommeren med sitt årlige sommershow. Det hele starter i morgen og markerer begynnelsen på en lang sesong med aktuelle gjester og artister som besøker forskjellige deler av Haugesundsdistriktet.

Radio 102 skal tradisjonen tro ut og ha direktesending fra hele sitt distrikt i hele sommer. Radioen skal besøke festivaler og arrangement og starter opp imorgen, fredag 31. mai, med Vågendagen i Ølensvåg. Radioen skal holde det gående til Filmfestivalen fredag 16. august.

- Vi er alltid 2 programledere fra Radio 102 med ut på tur. På forhånd inviterer vi med oss aktuelle gjester og artister som intervjues og spiller i løpet av de 2 timene vi sender sommershow, forteller redaktør Thor Magnar Thorsen til RadioAssistant.

- Her får vi en veldig fin mulighet til å dekke alt som skjer i vårt distrikt gjennom sommeren, samtidig får vi treffe våre lyttere på en god måte. Vi prater også med mange av dem i løpet av sendingen.

Sommershowet besøker steder i hele nedslagsfeltet der det skjer noe spesielt (se oversikten nederst i saken). Radio 102 er blant annet innom alle de store festivalene.

- Et av høydepunktene er 102s flaskepost. Dette er et veldig innarbeidet opplegg der vi hvert år kaster flaskepost på sjøen i områdene vi sender fra. Det er premier i hver enkelt flaske fra våre sponsorer. Det kan være alt fra bilvask, gavekort, restaurantmiddager, festivalbilletter og annet.

Blant hovedpremiene i årets konkurranse er en båt med motor til en verdi av 50.000 kroner.

 

 
Annonser