NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
er de første til å samle de ni største


(19 august, 2013 - 15:00)

Radio Nova inviterer alle de ni største stortingspartiene til debatt i dag festivalteltet på Fredrikkeplassen på Blindern. Arrangementet starter kl 19.00 er i samarbeid med studentfestivalen i Oslo.

Facebook-kampanjer har versert, og debattinlegg har blitt skrevet om hvordan Rødt og Miljøpartiet de Grønne blir utestengt fra partilederdebattene til NRK og TV 2. Nå skal endelig alle partiene samles til paneldebatt på Frederikkeplassen mandag 19. august.

– Mange snakker om at vi har fått amerikanske tilstander der det kun er to alternativer å stemme på. Vi mener at media har et ansvar for å opplyse velgerne om alle alternativene de har. Ikke bare de mest kjente. Vi velger derfor å lage en debatt der også Rødt og Miljøpartiet de Grønne deltar, sier Erlend Buflaten, redaktør i Radio Nova, i en pressemelding.

Miljøpartiet ser ut til å gjøre et brakvalg, og i Oslo har de større oppslutning enn SV på meningsmålingene. Radio Nova ser det defor som vesentlig å ha med alle de stortingsaktuelle partiene i sin valgkampsdebatt.

Representantene som kommer til debatten er Bjørnar Moxnes (R), Audun Lysbakken (SV), Marianne Aasen (Ap), Ane Kismul (SP), Dagrun Eriksen (KrF), Guri Melby (V), Hanna Marcussen (MdG), Kristin Vinje (H) og Ketil Solvik Olsen (Frp).

– Vi håper å få til en engasjerende og morsom debatt, og regner med at det blir trangt om plassene i festivalteltet, sier redaktøren.

Debatten blir avviklet i forbindelse med universitetets fadderuke, og holdes i festivalteltet på Frederikkeplassen, Blindern 19.August kl. 19.00-20.00. Debatten vil også bli sendt live på radionova.no og FM 99,3.

 

 

 
Annonser