NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
- En god podcast må være personlig


(23 september, 2014 - 04:00)

I et samfunn som i større og større grad er digitalisert, har det å lage podcasts blitt veldig populært. Anna Sales fra New Yorks største allmennkringkaster, WNYC i New York, har dermed er svært aktuelt foredrag på Radiodager 2014.

   Som en veteran i medielandskapet, har Anna Sales en bred bakgrunn, blant annet som politisk journalist. Det var under presidentkampanjen i 2012 t ideen til podcasten Death, Sex and Money ble til.

 - Jeg kjørte gjennom alle de statene som er med på å avgjøre valget, de såkalte vippestatene, og skulle snakke med folk der. Da kom jeg i snakk med en kvinne som rørte meg på en helt spesiell måte. Hun hadde så mange bekymringer, og mange følelser knyttet til den usikkerheten hun sto ovenfor i fremtiden, forteller Sales.

    Dermed var det ikke noe tvil om hva slags type program Sales ville lage da WNYC etterlyste nye program med et nytt perspektiv, samt en god dose nerve. Hun ville lage et vanverdig og ærlig program som tar for seg det som bekymrer mennesker i den verden vi lever i, enten det handler om økonomi, det sosiale eller familielivet. Alt dette med en liten dose humor og uhøytidelighet. 

 - Man vil ikke at folk skal føle at de bare spiser grønnsaker, forklarer Sales til lett latter fra publikum.

Les hele saken på Radiodager.no.

 

 
Annonser