NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Det nærmer seg Prix Radio!


(14 mars, 2014 - 10:00)

Ta vare på de beste bidragene fra radioen din. Det er snart på tide å melde på bidrag. Bidragene som går videre fra lokalradio i fem kategorier blir offentliggjort under festmiddagen i Haugesund. De medvirkende mottar diplom.

De fem kategoriene som blir offentliggjort i Haugesund er årets spesialprogram, årets reportasje, årets promo, årets radiotalent og årets radionavn.

Årets radionavn blir i tillegg til å være sikret nominasjon til Prix Radio 2014 også årets lokalradionavn.

Veien videre
Årets radionavn er den eneste kategorien som er sikret nominasjon til finalen. De andre bidragene som går videre fra lokalradio fra hver kategori skal senere måle seg opp mot bidrag fra P4, Radio Norge og NRK. Det er Hovedjuryen som hører gjennom disse bidragene og nominer 5 bidrag.  Disse 5 blir så vurdert av en nominasjonsjury som stemmer og rangerer bidragene. De 3 beste i hver kategori kommer til finalen på selve Prix Radio på Radiodager 19. september.

Påmeldingen til Prix Radio åpner i slutten av mars. Lenker og nærmere informasjon kommer. Det du kan gjøre nå er å begynne å finne fram de beste bidragene som har vært på lufta i din radio.
Dette er fjorårets kategorier.

Programmet til Landsmøtet i Haugesund finner du her.

Påmeldingen er her.

 

 
Annonser