NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Ber om anstendige rammebetingelser


(12 juni, 2014 - 10:50)

I en artikkel som ligger ute på radionytt.no ber nyvalgt styreleder i Norsk lokalradioforbund, Svein Larsen om anstendige rammebetingelelser for lokalradiobransjen.
 

- Hvis lokalradio nå ikke blir hørt og gitt forsvarlige rammebetingelser, vil lokalradio dø ut. Det kan vel ikke være myndighetenes intensjon, men like fullt vil det være konsekvensen hvis ikke noe gjøres. Vi ber ikke om penger, men om anstendige rammebetingelser, sier Svein Larsen til radionytt.no.

- De store aktørene må gjerne gå for DAB fra 2017, men de skal ikke kunne tvinge andre og mindre aktører over på kun denne plattformen. Det må være frihet til å velge. Det er vanskelig å tenke seg at departementet og Stortinget skulle bestemme at fra 1. januar 2017 får ikke lenger avisene lov til å komme ut på papir fordi alle skal digitaliseres, fortsetter Larsen i artikkelen på radionytt.no.

På oppdrag fra Kulturdepartementet kartlegger Medietilsynet konkurranseforholdene i lokalradiomarkedet og utarbeider et forslag til hvilke lokalradioer som får fortsette på FM.

Er du lokalradiokonsesjonær kan du svare på undersøkelsen her.

Svarfrist for lokalradioene er 13. juni.

Foto: Torgeir Haugaard

 

 
Annonser