NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Bauer vil satse i Norge


(18 september, 2015 - 12:02)

Bauer Media har aldri solgt noen radiostasjoner og vil satse i det norske radiomarkedet. Det kom fram under sesjonen med Travis Baxter på Radiodager 2015.

Bauer Media, som nylig har overtatt SBS radio`s radiokanaler i Norge, er en aktør som elsker radio "excited by radio". Det sa Travis Baxter, som er direktør for eksterne relasjoner i Bauer Media,under sitt foredrag på Radiodager.

Bauer har overtatt den nasjonale FM-kanalen Radio Norge, lokalradioer som Radio Rock og Radio 1, samt en portefølje med rene digitale kanaler, i tillegg til radiostasjoner i de andre skandinaviske landene. De har kjøpt seg inn for å satse, sa Baxter blant annet. 

- Bauer har, etter det jeg vet, aldri solgt noen radiostasjoner, sa Baxter konkret på spørsmål om hvor lenge de ville forbli i det norske markedet. Han antydet også at de heller ikke så Norge som en testnasjon når det gjaldt slukkingen av FM-båndet. 

- Vi har lang erfaring med digitalradio i Storbritannia og trenger ikke bruke Norge som en prøvekanin, sa Baxter. Bauer satser på å bli størst både i det norske og det britiske markedet, og vil bygge på sin suksess med digitale kanaler i Storbritannia. 

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Kyrre Dahl

 

 
Annonser