NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Avis-leder går til lokalradio


(23 juni, 2015 - 22:50)

Nea Radio styrker staben med den lokale avis-sjefen Nils Kåre Nesvold. 

Ansvarlig redaktør og daglig leder Nils Kåre Nesvold slutter i Arbeidets Rett for å gå over i en stilling som digitalredaktør i Nea Radio. Nesvold har vært eneleder i Arbeidets Rett siden 2011.

- Nea Radio ønsker å styrke sin posisjon blant annet på Røros, og jeg synes det er spennende å være med på det laget, sier Nesvold i en kommentar. - I likhet med Arbeidets Rett er Nea Radio en solid bedrift som nå tør å satse med å utvide arbeidsstokken med en medarbeider.

Nesvold skal bli digitalredaktør i lokalradioen, som lenge har vært en av Norges mest populære og har stor oppslutning i sitt eget område - Jeg skal være med å utvikle det redaksjonelle produktet, ikke minst i forhold til å styrke de digitale plattformene med satsing på nett og levende bilder.

Jeg har hatt fire spennende og krevende år med store omstillinger i Arbeidets Rett, og vil se tilbake til disse åra med glede, men har kommet til et punkt i livet der jeg vil gjøre andre ting, sier Nesvold.

- Nesvold har 17 års erfaring fra NRK, har vært eneleder i Arbeidets Rett siden 2011 og tidligere også redaktør i Fosna-Folket og Gudbrandsdølen Lillehammer Tilskuer. Vi er svært tilfreds med å få den erfarne pressemannen med på et spennende lag klar for å møte utfordringene i norsk lokalradio, sier redaktør i Nea Radio, Andreas Reitan.

Konserndirektør og styreleder Pål Eskås sier i en kommentar at oppsigelsen kom overraskende. - Jeg vil så raskt som mulig starte arbeidet med å finne Nesvolds erstatter, og jeg ønsker ham lykke til videre, sier Eskås.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Arbeidets Rett / Nea Radio

 

 

 

 
Annonser