NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Alle kan rapportere!


(23 mai, 2013 - 04:00)

TONO åpner for at alle lokalradioer som ønsker det, kan sende testrapporter for rapportering. Tidligere har det bare vært de største lokalradioene som har hatt muligheten til å rapportere.  Flere av NLR sine medlemmer har lenge ønsket å rapportere.

Thor Christensen er på plass på landskonferansen i Trondheim i helgen der han gjerne svarer på spørsmål som måtte komme.

I en e-post til NLR presiserer Elin Heer fra TONO at "Rapporteringsplikt" kun gjelder de kanalene som TONOs styre har bestemt at skal rapportere. For alle andre er rapporteringen frivillig. Rapporter må innsendes i et format avtalt med TONO. Det betyr ikke nødvendigvis at alle blir avregnet, men det betyr at alle som leverer en testrapport vil bli vurdert i forhold til kvalitet, økonomi og ressurser. Vi tror de fleste rapporter kan behandles og alle vil få tilbakemelding.

For de kanalene som får godkjent sine rapporter, vil reell oppstart for rapportering og avregning være for framføringsår 2014, men vi vil gjerne ha testrapporter så snart som mulig, skriver Heer videre.

Kanaler som ønsker å sende en testrapport kan ta kontakt med Elin Heer
Telefon: 22057215.
 

 

 
Annonser