NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
15-åring kan bli årets radiotalent


(3 september, 2015 - 11:12)

Casper Lehland fra Kristiansand er bare 15 år, men har allerede gjort så stort inntrykk på eteren at han er nominert til å bli årets radiotalent under Prix Radio. 

15 år gamle Casper har allerede vært frivillig medarbeider i Radio Sør i to år, og er initiativtaker og programleder for radioens ungdomssatsning «Takeoff». Den unge programlederen er den yngste av de nominerte uansett kategori.

– Det er enda et stykke å gå til å vinne den store prisen, men bare det å bli nominert er utrolig gøy. Det gir meg lyst og inspirasjon til å stå på videre, sier Lehland til KRS247.

Han kjemper om prisen sammen med talenter som har sitt daglige virke i P4 og Radio Norge. Prisene deles ut under arrangementet «Radiodager», som finner sted i Oslo 17. til 18. september.

Radio Sør har tidligere hevdet seg bra under den nasjonale prisutdelingen. I fjor var Helge Martin Markussen hovednominert i kategorien «Årets intervju» for hans intervju på Radio Sør med Espen Trædal, men måtte da se seg slått av P4. I 2010 vant Radio Sør pris under Prix Radio for «Årets promo» til radiodokumentaren «Kringsatt av fiender».

Radio Sør er en lokalradio med utspring i Kristiansand, men de har også overtatt lokalradioene i Lillesand og i Lindesnes. I tillegg er det nært samarbeid med Radio Loland i Vennesla og Radio Kvinesdal. Tilsammen har radioen en potensiell dekning på 160 000 mennesker fordelt på 16 kommuner i to fylker.

Sendingene er 100 % lokalt produsert og sendes fra studio i Samsen kulturhus i Kristiansand, der også Radio Ung holdt til gjennom mange år. Det er også et eget studio i Mandal.

Mer om saken: KRS247.no  For info og påmelding til Radiodager: radiodager.no

Foto og Kilde: Aleksander Ramsland/KRS247/Radio Sør - Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser