NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
1,12 millioner digitale lyttere


(20 august, 2013 - 04:00)

36 prosent av alle radiolyttere hører nå digital radio daglig, ifølge Digitalradioundersøkelsen for andre kvartal 2013. FM-lyttingen er lavere enn noensinne, skriver Radio.no.

Oppslutningen om digital radio økte i årets første halvår. Antall lyttere som er innom en digital plattform ble målt til å være 36 prosent i andre kvartal, mot 34 prosent i første kvartal. Med det anslår man at 1,12 millioner nordmenn over 15 år hører digital radio hver dag.

-Vi er glad for å se en jevn økning i lyttertallene. Stadig flere nordmenn har tilgang til digitale radiosignaler og får det fortløpende. Det bygges digitalt radionett med høyt tempo og utbyggingen ble trappet kraftig opp i andre kvartal da det ble satt opp et hundretalls nye og oppgradert sendere over hele landet, sier kommunikasjonssjef i Digitalradio Norge, Mari Hagerup.

Undersøkelsen er gjennomført av TNS Gallup på vegne av Digitalradio Norge, og ble gjort i perioden før NRK og de kommersielle radiokanalene begynte å sende radio- og TV-spotter med informasjon om digitalradio.

Les hele saken på Radio.no.
 

 

 
Annonser