NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Administrasjonen


(16 januar, 2012 - 10:28)

Pål Lomeland
Daglig leder

1. november 2015 tiltrådde han som daglig leder i 50% stilling frem til 1. februar 2016. Da begynner han i 100% stilling. Pål er også styremedlem i NLR og har i en årrekke jobbet i lokalradio og kommer fra Radio Sør som han har vært med å bygge opp fra grunnen av. Pål startet som eneste ansatte i Radio Ung og ble daglig leder og ansvarlig redaktør i en bedrift med sju ansatte og med radiodekning over store deler av Sørlandet.
Pål vet det meste som en trenger å vite om lokalradio og hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på.
Ellers er han i styret for Radiodager.

Nini Raknes
Sekretær

Er ansatt i halv stilling som sekretær i NLR fra 1. juli 2012. Hvis du ringer NLR er det store muligheter for at det er Nini som tar telefonen. Nini er innfødt Oslo-jente som liker å ta i et tak og hun er ikke redd for å stikke nesa fram. Hun er utdannet Art Director fra Westerdahls, men har jobbet med alt annet enn reklame, bl.a. blomsterbutikk, modellbygger på arkitektkontor og sist jobbet hun med økonomi i =Oslo for å nevne noe.
Ellers er Nini over gjennomsnittet interessert i mat og drikke, handverk, musikk og film. Latteren sitter løst og hun er som Solan Gundersen: barnefødt optimist.

Sigmund Holtskog
Organisasjonssekretær

Fra Telemark med kunstnerisk ballast kom Sigmund til Oslo for mange år siden.Han er utøvende musiker og komponerer musikk til eget band som har lansert flere utgivelser.
Sigmund har radiobakgrunnn bl. a fra radiOrakel og har sendinger der en skjelden gang.
Hos NLR har han ansvaret for nyhetsformidling internt og eksternt og bidrar sterkt til at hjemmesiden til forbundet er et lettorganisert verktøy for alle brukere. Han har også ansvaret for det tekniske rundt NLRs riksdekkende arrangementer og sitter i teknisk komite for Radiodager.

 

 

 

 

 
Annonser